Showroom te koop in Heusden
Foto 1 van 1
Showroom te koop in Heusden

Strijbosch Makelaardij biedt hierbij aan een object bestaande uit een drietal woningen, een commercieel pand met werkplaats gelegen op een ruim perceel in het centrum van Heusden, gemeente Asten.

Ter plaatse geldt het bestemmingsplan “Centrum” wat betekent dat er ruime gebruiksmogelijkheden zijn; zowel wonen als werken zijn toegestaan. Door de indeling van het pand zijn tevens bestaande gebruiksmogelijkheden aan te passen naar andere functies binnen het geldende bestemmingsplan.

Het hoofdgebouw is in 2000/2001 nieuw traditioneel gebouwd, voorzien van metselwerk met kunststof kozijnen, deels houten kozijnen en goede isolatievoorzieningen; zowel muren, vloeren als daken zijn voorzien van isolatie. De beglazing is overal dubbel uitgevoerd.

Op de begane grond is een showroom/commerciële ruimte van circa 195 m2 alsmede een woning met woonkamer en keuken met toegang tot de eerste verdieping. Totale woonoppervlakte woning circa 146 m2 (begane grond en verdieping).
Verder een werkplaats/opslag en magazijn van circa 125 m2.

Op de eerste verdieping verder twee appartementen van 58 m2 en 73 m2 welke zijn verhuurd aan derden. Beide appartementen zijn compleet uitgevoerd met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en een keuken met inbouwapparatuur. Op de verdieping is Voorts een magazijn van 55 m2 welke mogelijk tot appartement kan worden omgebouwd.

De woning aan de linkerzijde van het pand heeft op de eerste verdieping 4 slaapkamers en een badkamer.
Achter het pand ligt een ruim buitenterrein te gebruiken voor parkeerruimte en of opslag. De woning is goed onderhouden en biedt veel woonruimte. Achter de woning ligt een privacy biedende tuin.

Indeling:
Begane grond commercieel:
entree naar winkelruimte met showroom met een frontbreedte van ruim 16 m en strekt zich uit over de breedte van het pand. Centraal aan de voorzijde de entree naar de beide appartementen. De winkelruimte is eenvoudig te splitsen aangezien er twee voordeuren aanwezig zijn. Hierdoor kunnen er dus twee multifunctionele ruimtes wordt gemaakt van circa 78 m2 en 117 m2.
Aan de rechterzijde bevindt zich achter de showroom een kantoorruimte met keukenblok. In een tussenruimte is een trapopgang naar het magazijn op de eerste verdieping. De magazijn is groot circa 55 m2 en is voorzien van een betonnen vloer.
Door de bestemming “centrum” is de showroom ook aan te wenden als kantoor- of praktijkruimte.

Woonhuis links:
Via een entree aan de linkerzijde van het pand is de woning toegankelijk. Via een hal met meterkast doorgang naar de woonkamer, voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, houtkachel; doorgang naar de leefkeuken, voorzien van een ruim keukenblok in L-opstelling met inbouwapparatuur; bijkeuken met toilet, aansluiting witgoed; vanuit de leefkeuken is de tuin toegankelijk; de tuin is voorzien van een terrasoverkapping;

In de hal is de trap naar de eerste verdieping; hier zijn vier volwaardige slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad, dubbele vaste wastafel en douche; het toilet is separaat.

Appartementen 1e verdieping

Via de centrale hal aan de voorzijde van het pand zijn de beide appartementen toegankelijk. Beide appartementen zijn compleet uitgevoerd, voorzien van een eigen recent vernieuwde c.v. ketel, slaapkamer, woonkamer, compleet ingerichte keuken met inbouwapparatuur en een badkamer met ligbad, toilet en vaste wastafel; verder hebben de appartementen aan de voorzijde een loggia die uitkijkt over het Vorstermansplein. Verder nog een zolderverdieping, toegankelijk middels een vlizotrap.
Beide appartementen zijn verhuurd voor onbepaalde tijd. Details zijn opvraagbaar bij Strijbosch Makelaardij.

Achter het pand ligt een oude werkplaats c.q. opslagruimte alsmede een groot buitenterrein met ruime gebruiksmogelijkheden (parkeerruimte, opslag etc.).

Algemeen:
- Object deels voor eigen gebruik, deels als belegging dan wel geheel als beleggingsobject aan te wenden; ideale combinatie van wonen en werken met veel gebruiksmogelijkheden;
- Degelijk traditioneel gebouwd pand met metselwerk, kozijnen deels in kunststof, deels in hardhout met een goede isolatie;
- Deel van het object voor onbepaalde tijd verhuurd (twee appartementen);
- Aanvaarding is in overleg te bepalen;
- Prijs op aanvraag;
- Bezichtigingen uitsluitend op afspraak in overleg.