In rustige wijk, gelegen aan plantsoentje, twéé onder één
kap woning, gebouwd met eerste klas materialen.
Nabij het centrum van Asten gesitueerd, op steenworp afstand van het winkelcentrum en scholen, maar eveneens op korte afstand van de wandelbossen of zogenaamde ‘stiltegebieden’, het kasteel van Asten, golfbaan en nog veel meer.
De woning kenmerkt zich door een zeer ruime, op de tuin gerichte, living met tuinkamer, een fraaie luxe half open keuken aan de voorzijde van de woning.

Indeling
Begane grond
Entree aan de rechterzijde van het huis, prachtige paneel voordeur met kloosterraam, eveneens mogelijkheid om via de ruime berging de woning te betreden.
Hal toilet met wandcloset en fonteintje, meterkast, doorgang naar
Woonkamer voorzien van een antraciet kleurige tegelvloer met vloerverwarming.
De woonkamer is zeer ruim en geeft u veel lichtinval.
Deze living biedt de mogelijkheid om diverse zithoeken cq. eethoeken te creëren en staat in open verbinding met de prachtige keuken.
Leefkeuken
De keuken is halfopen en voorzien van alle benodigde apparatuur, boven- en onderkastjes en een prachtig granieten werkblad in L-vorm.
De keuken is voorzien van een raampartij die uitziet op de voorzijde van het pand, staat in contact met de straatzijde.
De keuken is voorzien van inbouwspots en het verdient de aandacht dat het koken in deze keuken geschiedt op keramische kookplaten.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers met vloerbekleding en een badkamer met complete inrichting. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap met daarop een grote zolderrruimte, te gebruiken als extra slaapkamer.

De huur is exclusief de kosten van gas, water en elektra.
De waarborgsom bedraagt tenminste twee maandhuren.
De minimale huurtermijn is één jaar.