Indeling
Foto 1 van 1
Indeling

Indeling

3- kamer appartement gelegen op de derde verdieping van het appartementencomplex Lumina.
Indeling
Entree
Entree met videofooninstallatie, brievenbussen, lift en trappenhal. Tevens biedt de entree toegang tot de bergingen en afsluitbare parkeergarage.

Appartement 3e verdieping

De entree van de woning is voorzien van een tegelvloer en schuurwerk wanden en -plafond. De entree biedt toegang tot alle vertrekken alsmede de meterkast. De meterkast is voorzien van een elektrische installatie met voldoende groepen, aardlekschakelaar en de water- en gasmeter.

De 2 slaapkamers zijn voorzien van telefoon- televisieaansluiting. Voorts een toiletruimte met wandcloset, fonteintje en mechanisch ventilatie.

De badkamer is voorzien van douche, ligbad en een vaste wastafel.

De woonkamer is gesitueerd over de gehele voorzijde van het appartement. Een royale glazen glazen pui met schuifdeuren zorgt ten alle tijden voor voldoende daglicht. De woonkamer is even eens afgewerkt met een stoffen vloerbedekking.

De open keuken is voorzien van een complete keukeninrichting met apparatuur.

Aansluitend een praktische berging voorzien van witgoedaansluitingen, opstelling voor de cv-ketel (Nefit HR Topline, 2008), unit van de mechanische ventilatie. De royale schuifpui biedt toegang tot het terras.

Dit terras is eveneens over de volle breedte van het appartement gelegen en heeft een oppervlakte van circa 19 m2.

Opmerkingen

- minimale huurtijd twee jaar;
- waarborgsom 2 maandhuren;
- overlegging van inkomensgegevens;