Bedrijfsruimte te koop in ASTEN
Foto 1 van 2
Bedrijfsruimte te koop in ASTEN
Foto 2 van 2
Bedrijfsruimte te koop in ASTEN
Bedrijfsruimte te koop in ASTEN

Aan de rand van de bebouwde kom, op een kleinschalig bedrijventerrein gelegen bedrijfspand.

De afmetingen van de ruimten zijn als volgt: - bedrijfsloods 504 m2;
- compressorruimten en opslag 25 m2;
- kantoor 115 m2;
- kelder 65 m2;
Voor het bedrijfspand is een buitenterrein van circa 600 m2.
Volgens het vigerende bestemmingsplan mag maximaal circa 1.000 m2 worden bebouwd, rekening houdende met de rooilijn. De maximale hoogte bedraagt 9 meter.
Het bedrijventerrein rondom het pand is onlangs compleet gerenoveerd (2014) waarmee het geheel weer de juiste uitstraling heeft gekregen. Zo zijn de wegen vernieuwd en is de riolering, beplanting, inritten etc. geheel vernieuwd.
In 1991 werd de werkplaats voorzien van 6 roldeuren aan de voorzijde. De doorrijhoogte bedraagt 3.20. Verder is eer aparte ruimte voor de elektra met een uitgebreide groepenkast. In de c.v. ruimte hangt de c.v. ketel die door middel van een ringleiding zorgt voor de verwarming van de werkplaats en het kantoor.

De gevlinderde en vloeistofdichte vloer in de werkplaats is volledig geïsoleerd en heeft een draagkracht van 5.000 kg/mw.

De daken zijn voorzien van asbest vrije golfplaten en zijn verder geïsoleerd middels een verlaagd plafond. Het pand beschikt verder over een alarminstallatie.

De kantoorruimte omvat een hal, twee kantoren met een kantine en toiletten van totaal circa 120 m2. De toegang gaat via een stalen trap met dubbele deuren.

In het souterrain is verder een werk/kantoor/archiefruimte van circa 65 m2. Deze is zowel van buiten toegankelijk als van binnen uit middels een vaste trap.
In het kantoor is verder airconditioning aanwezig alsmede continue luchtcirculatie.

De binnenwanden van de kantoren zijn verstelbaar zodat een andere indeling mogelijk is.

De bedrijfsloods wordt verkocht in combinatie met het woonhuis aan de Keskesweg 9 te Asten. Informatie hierover vindt u op onze website, www.strijbosch.com.